Commissievergaderingen maart 2015


25-02-2015: In maart zijn er de volgende vergaderingen van de raadscommissies:

* Bestuur en Veiligheid, maandag 9 maart. Op de agenda: Nota integrale handhaving 2015 en Intergemeentelijke samenwerking; Rapport Sterk Bestuur Noord Veluwe en vervolg op H2O samenwerking. Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken.
* Samenleving, dinsdag 10 maart. Op de agenda: Zienswijze begroting 2015 stichting Proo (openbaar onderwijs) en Begrotingswijziging aankoop Erica Terpstrahal. Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken.
* Ruimte en Grond, donderdag 12 maart. Op de agenda: Concept Huisvestingsverordening gemeente Oldebroek 2015; Revitaliseringplan winkelcentrum Meidoornplein Wezep; Woningbouw in CPO op de locatie Hattemerbroek Oost en Gedeeltelijke voortzetting uitvoering hondenbeleid. Bekijk de agenda en de
bijbehorende stukken.
* De commissievergadering Middelen van donderdag 12 maart is geannuleerd vanwege het ontbreken van bespreekpunten.

De agenda's en bijbehorende stukken voor de vergaderingen kunnen via internet worden ingezien www.oldebroek.nl/gemeenteraad. De stukken liggen ook ter inzage in de informatiehoek in het gemeentehuis in Oldebroek tijdens de openingsuren. Op de website staat de mogelijkheid van spreekrecht in de
commissievergaderingen toegelicht.
Locatie: Gemeentehuis Oldebroek. Aanvang 19.30 uur. Voor vragen over de commissievergaderingen en aanmelding voor het spreekrecht kunt u contact opnemen met de griffier, de heer J. Tabak (14 0525).