Weer succes Team West: Verdachte meldt zich na uitzending. | politie..


Laatste update:
25-02-2015 | 14:32

Den Haag - Een 16-jarige Hagenaar meldde zich woensdag bij de politie nadat hij dinsdagavond 24 februari te zien was op bewakingsbeelden in het Regionale Opsporingsprogramma Team West van Omroep West. De man wordt verdacht van de mishandeling van een conducteur op het Centraal Station in Den
Haag.

Op donderdag 18 december was de conducteur aan het werk op het station. Hij kwam een groep van 6 mannen tegen, waarvan er 2 door de stationshal fietsten. Toen de conducteur vroeg of ze af wilden afstappen, ontstond er een woordenwisseling. Een van de mannen uit de groep pakte de conducteur
vast, duwde hem naar achteren en gaf hem een klap tegen zijn hoofd. Omstanders grepen in en de groep ging er daarna vandoor.

Bewakingsbeelden

De man die de klap zou hebben gegeven was duidelijk herkenbaar in beeld. Naar aanleiding van de beelden kreeg de politie al een zeer bruikbare tip. Nog voordat die was onderzocht, stond de 16-jarige man zelf aan de balie van een politiebureau.

Uitzending

Team West wordt elke dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het programma enkele keren herhaald. Ook via www.omroepwest.nl is het programma terug te zien.