25-02-2015 Inbraken


KRALENDIJK - Op dinsdag 24 februari kreeg de politiecentrale melding van een inbraak in een appartementencomplex aan de Kaya Nikiboko Zuid. Er zijn onder andere gereedschappen, sieraden en een zwarte laptop van het merk Toshiba, weggenomen. De inbraak heeft tussen 6.00 uur en 19.30 uur
plaatsgevonden.

Op dezelfde dag is ook een melding van inbraak binnengekomen bij een woning aan de Kaya Apache. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen. De inbraak heeft tussen 8.45 uur en 11.00 uur plaatsgevonden.

Op zaterdag 21 februari werd aangifte gedaan van inbraak bij een knoek aan de La Toma (in de buurt van de dam op de weg naar Washington). Er is een zwart/gele generator weggenomen.

Op zaterdag 21 februari werd aangifte gedaan van inbraak bij een bedrijf aan de Kaya Industria. Er werd een krat frisdrank weggenomen.

Op vrijdag 20 februari werd aangifte gedaan van inbraak in verschillende appartementen bij een hotel aan de Bulevar Gobernador Debrot. Er zijn onder andere een groene boormachine van het merk Makita, drie regulators voor kleine gasflessen, sleutels van diverse appartementen en kluizen en
contant geld weggenomen.

Bij een woning aan de Kaya Kuarts, is op vrijdag 20 februari ingebroken. Een rode digitale camera van het merk Sony is weggenomen.

De zaken worden onderzocht.