Holland-Turkey Business Tour 2015

Gepubliceerd op: 24 februari 2015 | Gewijzigd op: 25 februari 2015

Nederlandse bedrijven die geinteresseerd zijn in zakendoen met Turkije kunnen dit jaar mee met diverse missies naar Turkije, tijdens de Holland-Turkey Business Tour 2015. Dit is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse ambassade in Turkije, het consulaat, het economisch netwerk in Turkije en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Izmir.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland, onder meer via het netwerk van ambassades en posten in het buitenland.

Missies en evenementen

De Holland-Turkey Business Tour 2015 bestaat uit een serie missies en evenementen in 2015 voor het Nederlandse bedrijfsleven om kansen te onderzoeken en zakenpartners te vinden in Istanbul, Izmir, Antalya, Ankara, Adana, Mersin, Trabzon, Samsun, Konya en andere steden. Het programma varieert per evenement of missie en is afgestemd op de behoefte van de Nederlandse ondernemers. Een overzicht van alle evenementen en missies is te vinden op de website van Holland Turkey Trade.

Kosten

Evenementen georganiseerd door het economisch netwerk in Turkije kosten EUR 995 (incl. btw), dit is inclusief alle collectieve programmaonderdelen en eventuele matchmaking. Reis- en verblijfkosten en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Op economische missies, georganiseerd door de ambassade, zijn andere kosten van toepassing. Deze worden te zijner tijd bekendgemaakt.

Deelnemen

Heeft u interesse in de Holland-Turkey Business Tour 2015? Meld u aan via ank-events@minbuza.nl en vermeld in dit bericht uw naam, contactgegevens, functie, bedrijfsnaam, KVK-nummer en de missies en evenementen waaraan u graag wil deelnemen.

Bekijk meer informatie en de video op Holland-Turkey Business Tour 2015.