Nederlandse handelsmissie naar West-Oekraine

De Nederlandse ambassade in Kiev nodigt bedrijven uit om deel te nemen aan de handelsmissie naar de West-Oekraiense steden Lviv en Lutsk.

Deze Oekraiense regio grenst direct aan de Europese Unie en is vanwege het open karakter van het ondernemersklimaat en de transparante houding van de lokale besturen een aantrekkelijk gebied voor investeringen.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland, onder meer via het netwerk van ambassades in het buitenland.

Ontmoet potentiele zakenpartners

De handelsmissie biedt een unieke mogelijkheid voor het verkennen van handelsmogelijkheden in West-Oekraine, het uitbreiden van het zakelijk netwerk in de regio en het ontmoeten van potentiele zakenpartners.

Deelnemers zullen bekend raken met het ondernemersklimaat in de regio, de lokale autoriteiten en de gevestigde bedrijven. Iedere deelnemer zal tevens worden vertegenwoordigd in de brochure van de missie, waarin achtergrondinformatie en contactgegevens van elk bedrijf te vinden zullen zijn.

Programma missie West-Oekraine

Het programma bestaat uit onder andere uit een introductie van beide steden, een business seminar, bezoek aan verschillende bedrijven en een matchmakingprogramma.

Meer informatie

Voor meer informatie over aanmelding, het programma en enkele cijfers over Lviv en Lutsk, zie de website van de ambassade. De deadline voor aanmelding is 9 maart 2015.