De raadscommissie vergadert op 12 maart 2015


Actueel

De raadscommissie vergadert op 12 maart 2015 in de raadzaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom de vergadering bij te wonen!

Hieronder leest u wat er deze avond op de agenda staat.

Bestemmingsplan Buitengebied Vierakkersestraatweg 19, 19A en 19B Vierakker

B en w vragen de raad dit bestemmingsplan over een functieverandering van een woonbestemming naar een niet-agrarisch bedrijf om de huidige situatie te legaliseren aan de Vierakkersestraatweg 19, 19A en 19B in Vierakker, ongewijzigd vast te stellen.

Begroting Gemeenschappelijke regeling IJsselgraaf

Interne (bejegenings-)klachtenafhandeling 2014

De raad krijgt hiermee een overzicht van in 2014 ingediende bejegeningsklachten. Het gaat in totaal om 15 klachten. In 2013 waren dit er 4, in 2012: 16; in 2011: 26. 3 klachten zijn ingetrokken en 4 klachten zijn nog in behandeling bij de commissie Beroep en Bezwaar. 5 klachten zijn afgedaan
via een gesprek door het afdelingshoofd, 3 klachten zijn afgedaan via een gesprek met de wethouder en/of directeur. In totaal zijn 2 klachten gegrond verklaard en daarvan wordt bekeken waar verbeteringen in de dienstverlening mogelijk zijn.

Procedure klachtenafhandeling

B en w vragen de raad akkoord te gaan met een nieuwe procedure voor de afhandeling van klachten.

Verordening loonkostensubsidie Participatiewet

De raad wordt gevraagd deze verordening vast te stellen. Hiermee willen we op een zorgvuldige wijze en volgens de wettelijke eisen een loonwaardemeting uitvoeren voor mensen die niet in staat zijn om het minimumloon te verdienen.


Meer info

Informatie en inspreken

Voor alle informatie over de onderwerpen die besproken worden verwijzen we u naar Bestuur en organisatie -> Openbare vergaderingen -> Raadscommissie.

U kunt tijdens deze vergadering ook inspreken. Hoe dit werkt leest u op de pagina 'Inspreken bij openbare vergaderingen'.

Live meekijken bij de vergaderingen

U kunt deze commissievergadering live volgen. Via onderstaande link kunt u zien welke vergaderingen binnenkort of momenteel uitgezonden worden. Als een vergadering gestart is kunt u meteen doorlinken naar de uitzending.

* Live meekijken >>