Masita Sportswear maakt een doorstart

Sportkledingfabrikant Masita uit Limburg maakt definitief een doorstart. Het bedrijf, waarvan de sportkleding wereldwijd wordt gedragen, zal vanaf maandag 2 maart opnieuw op volle toeren draaien. Dit onder leiding van Kurt Molin, die voor 100% terug is bij Masita samen met Remko Sijben.

"Ik had nooit gedacht dat ik zo snel weer terug zou keren op mijn oude stekkie. Het Masita team zal er alles aan doen om onze klanten en de verenigingen de service en de kwaliteit te leveren die ze gewend waren. Wij hebben het volste vertrouwen erin dat we hen op zeer korte termijn weer kunnen voorzien van sportkleding zodat zij door kunnen", aldus directeur Kurt Molin.

Belangrijk in deze doorstart is enerzijds het vertrouwen van onze eigen klanten in het merk Masita en in onze organisatie en anderzijds dat de doorstart een garantie is op een aantal arbeidsplaatsen.

Al meer dan 50 jaar

Masita Sportswear is gespecialiseerd in teamsport kleding. Al meer dan 50 jaar is Masita een van de toonaangevende aanbieders op het gebied van sportkleding, waarbij het bedrijf zich vooral orienteert op de landen Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast exporteert Masita hun hoogwaardige sportartikelen naar meer dan 30 andere landen.

Verenigingen kunnen door

Voor de meeste verenigingen is het van belang om te weten dat de bekende Barc,a en Brasil lijnen gewoon in de collectie blijven. De verenigingen kunnen hun shirts en shorts blijven aanvullen. Masita is al een aantal jaar trotse sponsor van verschillende nationale en internationale betaald voetbal organisaties en diverse andere verenigingen. Denk onder meer aan FC Groningen, Cercle Brugge, VVV, MVV, SBV Excelsior en o.a. handbalvereniging OCI-LIONS.