Sarah gaat voor Wereldrecord langste bruidsboeket


03 maart 2015

Sarah gaat voor Wereldrecord langste bruidsboeket

Op de Love & Mariage beurs is voor de consument alles te vinden rondom het huwelijk. Bruidsjurken, taarten, kaarten, ringen, eigenlijk alles behalve bloemen! Dit constateerde Sarah Dikker, winnares van het tv programma `Hollands beste bloemstylist' en eigenaar van Moods by Sarah, en wil hier
snel verandering in brengen op een wel hele speciale manier.

Grootste Bruidsboeket

Bloemenexplosie

Sarah heeft het idee om met een bloemenexplosie bezoekers van de Love & Mariage beurs in de Jaarbeurs Utrecht te inspireren. Op een prominente plek van 15m2 wil ze het wereldrecord van het langste bruidsboeket gaan verbreken. Het vorige record staat op naam van Freezy Flor uit Belgie en stamt
uit 2010. Het boeket was 67,25 meter. Sarah wil deze lengte overtreffen met maar liefst 100 meter! Zondagmiddag 8 maart om 16.30 uur zal het boeket van 100 meter worden gepresenteerd op de catwalk van de Nationale WeddingShow welke tegelijk plaatsvindt tijdens de Love & Marriage Beurs.

Sarah zal woensdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur ook op RTL4 bij Koffietijd te zien zijn. Hier zal Sarah meer prijs geven over haar plan om het wereldrecord te gaan verbreken maar ook algemeen over haar passie voor bloemen.

De producten

Vanuit FloraHolland zijn er maar liefst 16 stapelwagens, een vrachtwagen vol, bloemen besteld voor dit wel hele speciale boeket. Wie sponsoren het langste bruidsboeket en welke producten worden hier in verwerkt? Dat vertellen wij u graag:

Product Sponsor
Pink Avalanche+ Avalanche+ collectief
Dianthus Green Trick HilverdaKooij
Nerine bowdenii Agro Fleur bv, Harry Wubben
Alstroemeria Charmelia Royal van Zanten
Bouvardia Royal van Zanten
Gerbera Pasta Rosata, Gerbera Pasta Romana Gerbera United
Lisianthus Lisianthus The Special Flower
Hydrangea FloraDelight, Hydrangea world.com

Ook interessant voor u:

* Bloemstylist Sarah: De bloemenopleiding moet weer op de kaart