Perfect for People neemt activiteiten Intenzz over


Nieuwegein, 20150304 -- Perfect for People, een toonaangevende consulting en services groep gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van SAP oplossingen en 100% dochter van SOA People, neemt de activiteiten van Intenzz Group over. De groep verstevigt hiermee haar positie als belangrijke speler in de Europese SAP consulting markt en versterkt haar positionering in het domein van HANA, BI en Mobility oplossingen.

Intenzz is gespecialiseerd in de SAP oplossingen HANA, BI (BW/BO) en Mobility. Met hun unieke kennis en proposities hebben zij binnen Europa de koppositie ingenomen op deze strategische SAP producten. Hierbij heeft Intenzz bij een grote groep internationale klanten succesvolle projecten gerealiseerd.

Met Intenzz zal Perfect for People en daarmee SOA People haar positie in de bestaande markten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland verder versterken en haar technisch en functioneel aanbod rond SAP verder uitbreiden.

Martin Hoost, directeur van Intenzz Group:
“We zijn erg gelukkig en trots met de aansluiting bij Perfect for People. We kunnen onze kennis en ervaring bundelen. Intenzz past qua cultuur, organisatie en aanpak uitstekend bij Perfect for People en SOA People. Deze stap geeft tevens ons de ruimte om gezamenlijk nog sterker in te zetten op innovatie.”

Ferdinand Clevers, general manager van Perfect for People:
“We zien veel voordelen in de bundeling van onze krachten. Of we het nu hebben over HANA, de nieuwe oplossingen S/4 HANA, de ‘BI/BO’ oplossingen of Mobility-oplossingen binnen SAP, binnen deze unieke combinatie hebben wij de expertise om alle vragen te beantwoorden en verwachtingen in te vullen van onze klanten op een innoverende en professionele manier. Dankzij de kennis en ervaring van Intenzz, verbreden, verdiepen en versterken we ons gezamenlijk portfolio.”

Over SOA People en Perfect for People
SOA People behoort tot de marktleiders in Europa en is als consulting groep gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van integrale SAP oplossingen. Sinds 2007 ondersteunt SOA People “Enterprise excellence” bij haar klanten door hen te begeleiden in hun IT transformatie aan de hand van een performant, geïntegreerd en evolutief model. Dankzij haar kwalitatief aanbod, haar bewezen methodologie en haar transparante aanpak kan SOA People terugkijken op vele succesvolle projecten in verschillende sectoren, en dat in zowel kleine als grote bedrijven. Perfect for People is 100% dochter van SOA People.

SOA People is SAP Gold partner in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. Het bedrijf is eveneens gecertifieerd door SAP op het vlak van de kwaliteit van haar dienstverlening, oplossingen en competenties. SOA People is actief lid van «PEC-Partner Executive Council » op EMEA niveau en is rechtstreeks betrokken bij het implementeren van innovaties.

Samen met haar klanten heeft het bedrijf reeds heel wat awards/onderscheidingen ontvangen, met als meest recente: Joskin dat als eerste Europese MKB een succesvolle ERP migratie naar SAP HANA realiseerde, en BIA Group die de prijs van “Excellence winner” in de categorie “mobile innovation” in ontvangst mocht nemen op de SAP Quality Awards 2014 in BeLux.

De groep SOA People, die onlangs Keneos heeft overgenomen, telt zo’n 600 medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van ~80M€ .

www.soapeople.com
www.perfectforpeople.nl
www.intenzz.com

Persbericht in PDF