Winnaars SMA Sales Event 2015 zijn bekend


Noordwijk, 20150305 -- Ieder jaar organiseert de SMA een groots opgezet Salesevent in Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk). Op 5 maart was het dan ook vooral commercie en sales wat de klok sloeg in Noordwijk. Tijdens Hét Sales Event zijn masterclasses, keynotes en entertainment de belangrijkste programmaonderdelen. Hoogtepunten van de dag zijn daarnaast de verkiezingen van de Commercieel, de Senior Sales en de Young Sales Professional van het Jaar. Merel Lameijer (TNT), Maurice Janssen Duijghuijsen (Ricoh) en René de Backker (Alliance Healthcare) kwamen als grote winnaars uit de bus.

Hét Sales Event is één van de events, die de Sales Management Association, dé beroepsvereniging voor salesprofessionals in Nederland, organiseert. Dit jaar staan alle events in het teken van ‘The power of sales execution’. Overdag waren zo’n 500 professionals in sales en vele prominenten uit het onderwijs- en bedrijfsleven aanwezig en in de avonduren was er een Captains Dinner voor de captains of industry en hun (business)partners. Tijdens dit glamourdiner werden de winnaars opnieuw geroemd en spraken zij uit zich een jaar lang als ambassadeur voor de SMA in te zetten.

De awards die behoren bij de verkiezingen hebben grote impact op de winnaars én hun bedrijf. Kennissessies op de dag kwamen onder andere van Jan Kuipers (FranklinCovey Benelux), Toine Simons (Beerschot & Simons) Richard van Kray (HuCQ Group) én Tony Hughes (Huthwaite International). Stuk voor stuk gerenommeerde sprekers die hun positie in het salesvak meer dan hebben verdiend.