Overvaller cafetaria op heterdaad aangehouden | politie.nl


Laatste update:
05-03-2015 | 08:56

Halsteren - De politie heeft woensdagavond in een woning aan de Koffiebos een man en een vrouw aangehouden voor een gewapende overval op een cafetaria in de Dorpsstraat. Tijdens deze overval zou geschoten zijn.

Woensdagavond rond 21.50 uur kreeg de politie de melding dat er kort daarvoor een overval was gepleegd. Daar waren op dat moment de 29-jarige eigenaar en een 17-jarige medewerkster aan het werk. De eigenaar van de cafetaria wist te ontkomen en even later de politie te waarschuwen. De
overvaller zou daarbij op hem hebben geschoten. Daarna bedreigde de overvaller de medewerkster en maakte geld buit. Na de overval ging hij er te voet vandoor in de richting van de Koffiebos.

Speurhond

De politie stelde direct een groot onderzoek in en zette daarbij onder andere een politiehelikopter en een speurhond in. Deze hond leidde de agenten naar een woning aan de Koffiebos. In de woning waren de 38-jarige vrouw uit Halsteren en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats
aanwezig. Ze zijn beiden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval. De vrouw is na verhoor in de nacht van woensdag op donderdag weer in vrijheid gesteld, de man zit nog vast en wordt donderdag nader verhoord. De politie zet het onderzoek voort.