Inloopsalon voor (roze)ouderen


05-03-2015 De Inloopsalon voor Ouderen is een initiatief van de organisatie Roze Senioren West-Friesland. Het doel van de Inloopsalon is om verbinding te leggen van LHBT-ouderen naar andere ouderen.

Verbinding

De Inloopsalon voor Ouderen is een initiatief van de organisatie Roze Senioren West-Friesland. Het doel van de Inloopsalon is om verbinding te leggen van LHBT-ouderen naar andere ouderen. Met Roze senioren of LHBT-ouderen wordt bedoeld: lesbo, homo, bi en transgender.

Eerste Inloopsalon

Op zondag 15 maart wordt de eerste 'Inloopsalon voor Ouderen' in Venhuizen georganiseerd. De West-Friese ouderen ontmoeten elkaar maandelijks op zondagmiddag. Tijdens een informele kennismaking en een kopje koffie, drankje en hapje. De inloopsalon is voor iedereen toegankelijk: niet alleen
voor LHBT-ouderen maar ook voor hetero-ouderen.

Eigen inbreng

In een salonachtige sfeer heeft de bezoeker de gelegenheid om zelf iets naar voren te brengen. Bijvoorbeeld een boek die u heeft gelezen of een film die u heeft gezien en wilt delen. Of u kunt een persoonlijk verhaal of ervaring vertellen. Zo wordt de bezoeker ook een beetje 'eigenaar' van de
salon. Voorwaarde is wel, dat de inbreng verband heeft met het LHBT-aandachtsgebied.

Wanneer

De maandelijkse Inloopsalon voor Ouderen is elke derde zondag van de maand aan de Steenuil 14 in Venhuizen. U kunt inlopen vanaf 15.30 uur, de sluiting is 18.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De kosten zijn EUR 5,- per persoon.

Informatie

Voor meer informatie kunt u www.rozeseniorenwf.nl bezoeken. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met 0228 54 1443 of een e-mail sturen aan rozeseniorenwf@ziggo.nl.
05-03-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws