Komt u naar het gemeentehuis? Maak dan een afspraak!


Het maken van een afspraak voor een bezoek aan het gemeentehuis heeft alleen maar voordelen. Daarom werken wij voortaan alleen nog op afspraak.

U hoeft bijvoorbeeld niet lang te wachten. Verder kunt u naar het gemeentehuis komen op een moment waarop het u het best uitkomt. Ook kan een klantadviseur uw bezoek voorbereiden als bekend is waarvoor u komt. Zo kunnen we uw aanvraag of aangifte snel afhandelen.

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken via Plan een afspraak. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm. Als u online een afspraak maakt, ontvangt u een bevestiging per e-mail. U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken: (0475) 538 888.

Afhalen documenten

Heeft u een rijbewijs of reisdocument aangevraagd en wilt u dit komen afhalen? Dan kunt u wel zonder afspraak in het gemeentehuis terecht. Dat kan iedere dag van 09.00 tot 17.00 uur en op dinsdagavond tot 19.00 uur.

Donderdagavond vervalt

Per 1 april 2015 komt de avondopenstelling op donderdag te vervallen. U kunt wel nog op dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis terecht. Een overzicht van de openingstijden van het gemeentehuis staat op Adres en opening.

Regel het online

Via onze Webwinkel kunt u producten online aanvragen. Denk hierbij aan een uittreksel van de Burgerlijke Stand of het doorgeven van een verhuizing binnen de gemeente. Het voordeel is dat u er de deur niet voor uit hoeft. Verder is het veilig en bespaart het tijd. Een ander voordeel is dat u
voor het online aanvragen van een product niet afhankelijk bent van onze openingstijden. U heeft wel een DigiD inlogcode nodig. Betalen kan met iDeal.