The Voice of Ireland komt naar Hardenberg


05 maart 2015

Twee jaar geleden stond hij in een uitverkochte Voorveghter met de geweldige Ierse show 'Celtic Rhythms'. Dit seizoen komt The Voice of Ireland met een vijfkoppige band terug naar Hardenberg op woensdag 11 maart om 20.15 uur.

[IMG]

Peter Corry is al jaren een fenomeen in Nederland en een zeer bekende en welkome gast in De Voorveghter. De Ierse vocalist zingt mooie, emotionele, maar ook grappige songs uit Ierland en hij brengt ook Schots repertoire ten gehore.

Het 5 mans orkest speelt vele instrumenten, zoals piano, viool, accordeon, gitaar, diverse fluiten, een zgn. Bodhran (lijsttrommel) en de Ierse harp. Daarbij begeleiden ze Peter bij mooie en bekende songs van zijn nieuwe CD Here Stands a Man, maar ook veel song uit zijn geboorteland; Ierse
klassiekers, zoals Song For Ireland, Whiskey in the Jar and The Water is Wide.

Master of the Musicals
Corry verdiende de titel van 'Master of the Musicals' toen hij drie jaar de rol speelde van Inspector Javert op West End, waarna hij door Engeland tourde met Les Miserables.

De West End-ster komt oorspronkelijk uit Belfast en beheerst als geen ander zowel het moderne als het klassieke repertoire. Hij heeft over de hele wereld gereisd met zijn unieke sound. Zijn verbazingwekkende talent gaat van de grote musicals, opera, rock en jazz tot aan de melodieen van zijn
geboorte eiland.

Kaarten
Kaarten voor Peter Corry zijn voor EUR 25,50 te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523 280 350, of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar.

De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.