Getuigen gezocht van ernstige aanrijding | politie.nl


Laatste update:
05-03-2015 | 12:44

's-Hertogenbosch - De politie zoekt getuigen van een aanrijding die dinsdagavond plaatsvond op de Empelseweg in 's-Hertogenbosch. Vlakbij de Rosmalense Plas werd een man geschept door een auto, die er daarna vandoor ging. De voetganger bleef zwaargewond achter.

De aanrijding zou kort voor 21.30 uur hebben plaatsgevonden. Daarna stapte de bestuurder uit en liep in de richting van het bewusteloze slachtoffer. Vervolgens stapte de bestuurder weer in zijn voertuig en reed met flinke snelheid weg.

Ernstig gewond

Een getuige van het ongeluk ontfermde zich over het slachtoffer, dat zwaargewond raakte bij de aanrijding. De 62-jarige man uit 's-Hertogenbosch ligt in het ziekenhuis met gebroken tanden, een gebroken schouderblad, twee gebroken ribben, verwondingen aan hoofd en hand en een hersenschudding.
De man is inmiddels aanspreekbaar, maar kan zich door de klap niets meer van het ongeval herinneren.

Getuigen

Met dank aan twee getuigen weet de politie dat de man is aangereden door vermoedelijk een donkerkleurige Volkswagen Cabrio. De politie is dringend op zoek naar andere getuigen of naar mensen die meer weten over het ongeval. Mogelijk is de auto bij de aanrijding aan de voorzijde beschadigd
geraakt. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000.