Tientallen auto`s in Zierikzee vernield | politie.nl


Laatste update:
05-03-2015 | 13:35

Zierikzee - Vanaf woensdagavond zijn in Zierikzee vele tientallen auto's bekrast.

De politie kreeg donderdagmorgen de eerste meldingen binnen van eigenaren, waarvan hun auto was vernield. Momenteel is de politie bekend met zo'n vijftig auto's die vernield zijn. Mogelijk zijn honderd voertuigen het doelwit geworden. De vernielingen vonden vooral plaats in het centrum van
Zierikzee en in de wijk Plan West. De meeste voertuigen hebben behoorlijk diepe krassen in de lak. Hierbij zijn motorkappen, deuren en dergelijk vernield.

Hebt u informatie?

De politie is een onderzoek gestart naar deze reeks vernielingen. Hebt u informatie over de dader(s)? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook naar het politiebureau aan de Kerkhof gaan om een verklaring af te leggen.

Doe aangifte van vernieling

Bent u ook slachtoffer van een vernieling geworden? Doe dan aangifte! U wilt toch ook dat de dader wordt gepakt en dat uw schade wordt vergoed. U kunt eenvoudig en snel aangifte doen via internet. Ga naar de website van de politie: www.politie.nl > Aangifte of melding doen.

Verdachte situatie? Bel 112

De politie weet niet wie de reeks aan vernielingen heeft gepleegd. Ziet u een verdachte situatie of zelfs iemand die een auto vernield? Bel dan onmiddellijk 112.