Stille Omgang Jongerenprogramma


Stille Omgang Jongerenprogramma 5-3-2015



Thema `On the Road' over pelgrimage en levenskeuzes maken

Op 21 maart 2015 vindt voor de tiende keer het jongerenprogramma van de Stille Omgang plaats in Amsterdam. Dit avondvullende programma gaat vooraf aan de Stille Omgang, waar de jongeren als hoogtepunt van de avond in meelopen. Het programma heeft dit jaar als thema "On the Road!" en gaat over
pelgrimeren en keuzes maken. Iedere kerklocatie heeft een poster ter promotie van dit programma ontvangen om in de kerk op te hangen.

Het Jongerenprogramma begint met een Eucharistieviering, waarin bisschop Punt van bisdom Haarlem-Amsterdam hoofdcelebrant is. Met muziek, dans en sprekers wordt het thema verder uitgewerkt. Rikko Voorberg, bekend van EO Denkstof en priester Johannes van Voorst, verzorgen inleidingen.
Deelnemers aan het jongerenprogramma sluiten zich vlak voor middernacht aan bij het lopen van de Stille Omgang door de stad.

Het Jongerenprogramma vindt plaats op zaterdag 21 maart in de Basiliek van de Heilige Nicolaas, Prins Hendrikkade 73 in Amsterdam. De kerk staat schuin tegenover Amsterdam Centraal Station. Het programma begint om 19:30 uur en is na het lopen van de Stille Omgang rond 00:30 uur afgelopen. De
entree bedraagt EUR7,50 per persoon. Aanmelden via aanmelding@stille-omgang.nl.
Meer informatie op www.stille-omgang.nl/jongeren.

Vanuit bisdom Rotterdam organiseert diaken Ronald van Berkel een bus naar het Jongerenprogramma. Opstapplaatsen zijn Kwintsheul, Den Haag en Scheveningen. Opgave met naam, telefoonnummer en opstapplaats via r.vanberkel@rkdenhaag.nl. De prijs voor de bus bedraagt EUR7,50.