Informatiebijeenkomst `Voormeerpassage' Naarden


05 maart 2015 - Nieuwsartikel

Dinsdag 10 maart 2015 organiseren provincie Noord-Holland, gemeente Naarden, Natuurmonumenten en ProRail een informatiebijeenkomst over de Voormeerpassage in Naarden.

Dit is de tunnel onder het spoor bij Voormeer, aan de westkant van de Karnemelksloot. U bent op 10 maart vanaf 19 uur van harte welkom in Gasterij Stadzigt, Meerkade 2a, Naarden.

In het provinciale recreatiebeleid heeft de fietsroute rond het Naardermeer, het zogeheten Rondje Naardermeer, hoge prioriteit. Knelpunt daarin is nog de kruising van de spoorlijn bij Voormeer. Daarom wordt er in samenwerking met de spoorbeheerder ProRail een onderdoorgang voor fietsers,
wandelaars en wild gerealiseerd. Tijdens de avond krijgt u informatie over dit project en kunt u vragen stellen tijdens de informatiemarkt.

Het programma is als volgt:

* 19.00 - 19.30 uur: Inloop met thee en koffie
Informatiemarkt met stands van de vier betrokken organisaties
* 19.30 - 19.45 uur: Openingswoord provincie Noord-Holland
Presentatie ontwerp Voormeerpassag door ProRail
* 19.45 - 21.00 uur: Voortzetting informatiemarkt

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel