Inloopbijeenkomst project het Nije Daip Nieuw-Buinen


donderdag 5 maart 2015

Op dinsdag 10 maart vindt in MFA Noorderbreedte (Noorderdiep 127) in Nieuw-Buinen een inloopbijeenkomst plaats over het project het Nije Daip (herstructurering Linnaeuslaan en Chrysantstraat).

Logo gemeente Borger-Odoorn Klik om te vergroten

Inwoners van Nieuw-Buinen zijn van harte welkom van 20.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente en woningstichting Lefier.

Plannen openbaar gebied

De herstructurering omvat naast het bouwen van 22 nieuwe woningen en het verbeteren van 119 woningen, diverse werkzaamheden in het openbaar gebied. De riolering en wegverharding wordt vervangen, er wordt een nieuwe watergang gegraven en het gebied wordt ingericht als 30-kilometerzone. Ook
verplaatsen we de huidige speeltuin, passen we de openbare verlichting aan en leggen we nieuwe groenvoorzieningen aan.

Uw mening is belangrijk

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u de tekeningen bekijken en uw voorkeur uitspreken over bijvoorbeeld de kleur van de stenen en het soort boom. Na afloop van de bijeenkomst krijgt u een enqueteformulier met een aantal vragen. Uw mening is belangrijk bij de verdere uitwerking van de plannen.
Daarom stellen we het op prijs als u deze avond aanwezig kunt zijn.

Straatnamen en glasvezel

Binnenkort vragen wij u als inwoners om mee te denken over twee nieuwe straatnamen, in de vorm van een prijsvraag. Hiermee maakt u kans op een geldbedrag van 100 euro. Daarnaast is op de inloopbijeenkomst Eco Oostermoer aanwezig, om meer te vertellen over de mogelijkheden van glasvezel.

Inloopbijeenkomst het Nije Daip

Wanneer dinsdag 10 maart tussen 20.00 en 21.00 uur

Waar MFA Noorderbreedte, Noorderdiep 127 Nieuw Buinen

Nieuwsberichten