Fortune Factory maakt bedankjes weer leuk


Alblasserdam, 20150306 -- Fortune Factory b.v. uit Alblasserdam, marktleider op het gebied van originele, verrassende en creatieve geschenken, premiums en bedankjes lanceerde deze week de website bedankjes.nl in een geheel nieuw jasje.

Vernieuwde website

De vernieuwde website heeft een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
De online ontwerptool is ook vernieuwd en is nu nog makkelijker te gebruiken.
Met deze tool kunnen de bedankjes gepersonaliseerd worden. Zo kan het bedankje gemakkelijk worden voorzien van een eigen tekst en/of foto, zelfs op de tablet werkt dit uitstekend.

Bedankjes.nl speelt in op de groeiende behoefte aan gepersonaliseerde geschenken in kleinere aantallen en is momenteel de grootste webshop op het gebied van unieke bedankjes voor verschillende gelegenheden.

Bedankjes.nl heeft veel unieke producten voor het huwelijk, jubileum, geboorte, communie, voor de zaak etc. Ook unieke geschenken per stuk zijn in de vorm van gepersonaliseerde fotoblikken een leuke aanvulling op het assortiment. De blikken kunnen bedrukt worden met een foto, tekst, logo of eigen ontwerp.

Over Fortune Factory
Fortune Factory b.v., actief sinds 1997, is een creatieve e-commerce onderneming die meerdere websites exploiteert. Voor de b-to-b markt via de websites geluk.com, blikkenshop.nl, paasgeschenken.nl, sinterklaasgeschenken.nl en voor de b-to-c via bedankjes.nl. Met 25 medewerkers, waarvan 3 bij de Spaanse vestiging, verwerkt zij jaarlijks zo’n 15000 bestellingen van klein tot groot. Voordeel is ook dat zij alle faciliteiten in eigen huis heeft; van creatie tot productie, zo kan er snel worden geschakeld.

Bekijk hier de nieuwe website