Premier Rutte bezoekt LTO Noord-bijeenkomst

Een transparante, innovatieve en maatschappelijk gedragen land- en tuinbouw waar iedere burger in Oost-Nederland trots op is. Deze ambitie willen boeren en tuinders in het oosten van het land komende zaterdag 7 maart in Apeldoorn onder de aandacht brengen van minister-president Mark Rutte.

De bijeenkomst van LTO Noord (Gelderland en Overijssel) in Theater Orpheus duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is bedoeld voor leden van LTO Noord in beide provincies. Ook jonge ondernemers, aangesloten bij het OAJK en GAJK, zijn uitgenodigd.

Samenleving

Boeren kunnen hun toekomstige ambitie niet alleen waarmaken, ze hebben daartoe ook de samenleving nodig, blijkt uit de visie `Beter Boeren door samenwerking en perspectief', die in LTO-verband is gevormd. Beide voorzitter Dirk Siert Schoonman (Gelderland) en Erik Back (Overijssel) gaan hierover in gesprek met Rutte en uiteraard ook hun leden en bestuurders.

Andere deelnemers in dat gesprek zijn Teun van de Keuken (Keuringsdienst van Waarde), Hester Maij (lid van Gedeputeerde Staten Overijssel) en Stijn Steendijk (For Farmers). Trendwatcher Adjiedj Bakas zal agrarische ambities en wensen van de samenleving combineren in futuristische vergezichten.

04 maart 2015

BRON: