iZyX! MKB Netwerkbeheer verkozen tot Zakelijk Dienstverlener 2015

Lelystad, 9 Maart 2015 / iZyX! / iZyX! MKB Netwerkbeheer (iZyX!) uit Lelystad is verkozen tot Zakelijke (ICT) dienstverlener van het jaar 2015 van de provincie Flevoland, dit is de derde keer dat iZyX! in de prijzen valt. Het betreft de publieksprijzen van brancheorganisatie ICTWaarborg waarbij het publiek kon kiezen uit 5000 deelnemende bedrijven, zodat van een eervolle presentatie kan worden gesproken.

Geheel in stijl werden de Awards uitgereikt afgelopen donderdag op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn waarbij de Winnaars werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

iZyX! MKB Netwerkbeheer

Angela Verkade, Mede-eigenaar iZyX! is bijzonder blij en verrast met de prijs. "Op deze award zijn wij wederom erg trots. Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat, want het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet en de lovende beoordelingen die te vinden zijn op de site www.overalwerken.eu spreken daarin voor zich.

iZyX! is al 15 jaar landelijk actief als leverancier van ICT diensten. Daarbij is iZyX! vooral gespecialiseerd in online werkplekken, lokaal beheer, VoIP, online back-up en ADSL/glasvezel diensten voor ZZP-ers, MKB bedrijven en non-profit organisaties. iZyX! pionierde 15 jaar geleden door de ICT diensten in een abonnement vorm te gieten waarbij de klant precies weet wat zijn kosten zijn per maand.

Meer informatie over iZyX! MKB Netwerkbeheer www.overalwerken.eu en foto's van de uitreiking.