Stichting Leergeld zoekt intermediairs & cooerdinator (10-03-2015)


RSS

Stichting Leergeld is een vrijwilligersorganisatie die het mogelijk maakt dat kinderen, van wie de ouders een laag inkomen hebben, meedoen in de samenleving. Dat kan bijvoorbeeld via een lidmaatschap van een sportclub of door een fiets aan te bieden om mee naar school te gaan.

De gemeenten Maasgouw en Leudal zijn gezamenlijk bezig met de oprichting van een stichting Leergeld. De stichting is op zoek naar vrijwilligers/intermediairs die huisbezoeken uitvoeren en nagaan of een gezin in aanmerking komt voor een bijdrage in de kosten voor (buiten)schoolse activiteiten.

Ook zoekt de stichting een cooerdinator ter ondersteuning van de intermediairs (verdelen van aanvragen en begeleiding). De cooerdinator dient te beschikken over leidinggevende capaciteiten, beoordelingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Daarnaast verzorgt de cooerdinator de PR en
informeert het bestuur.

Wenst u meer informatie neem dan contact op met Irma Versteegen, Opbouwwerker Synthese Leudal. Telefoon: 06-36547546. E-mail: i.versteegen@synthese.nl. Of kijk op; www.leergeld.nl of www.leergeldweert.webklik.nl.

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos. Klikmaasgouw.nl is ook op Facebook te vinden.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw
Gemeentehuis, Markt 36 Maasbracht
Telefoon:0475-852500
E-mail: info@klikmaasgouw.nl Website: www.klikmaasgouw.nl
Spreekuur: dinsdag van 10.00-12.00 uur