Spreekuur wijkmanagers


Gepubliceerd op: 10-03-2015
De wijkmanager is er voor de leefbaarheid in de wijk of als het groepen bewoners aangaat.
Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Ook als u iets voor uw woonomgeving of medebewoners wilt doen en u heeft daar vragen over, loop dan even binnen.

Nootdorp

Leen Sinteur, wijkmanager van Nootdorp, heeft zijn spreekuur op maandag 16 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Locatie: sociaal cultureel centrum CulturA in de Dorpsstraat.

Delfgauw/Oude Leede

Wijkmanager Peter van der Sman houdt deze keer een gezamenlijk spreekuur met wijkagent Frederike Schaeffer en jongerenwerker Marko Stanic. Dit spreekuur houden zij op maandag 23 maart van 19.30 tot 20.30 uur bij het winkelcentrum in Emerald.

Niet wachten

Natuurlijk hoeft u niet met uw vragen te wachten tot deze spreekuren. U kunt ook buiten deze spreekuren contact opnemen met uw wijkmanager, tel. 14 015.

Meldpunt Leefomgeving

Voor zaken zoals een bouwvergunning, uitkering of OZB-aanslag moet u bij de publieksafdelingen van de gemeente zijn. Voor meldingen over schade aan de weg, zwerfvuil, volle afvalcontainer, kapot straatmeubilair e.d. moet u bij het Meldpunt Leefomgeving zijn. Dat kan via het Meldpunt
Leefomgeving of tel. 14 015.