Kies je sport 2015. Ben jij de volgende Novak D/okovic of Cristiano ..


10 maart 2015

Laatst na dat potje voetbal op straat wist je het zeker... ik word voetballer! Maar een dag later was dat wedstrijdje tennis ook wel heel erg leuk... keuzes! En je mag van je ouders maar op een sport... zou het niet handig zijn als je een sport een keertje kan uitproberen bij een vereniging?

Je hebt geluk, want `Kies je sport' komt er weer aan! Zit je in groep 3, 4, 5, 6 of 7 dan nodigen sportverenigingen uit Soest en Soesterberg jou uit om kennis te maken met verschillende sporten. Van turnen, badminton, voetbal, hockey, tafeltennis tot kickboksen, rugby, tennis, dans en yoga en
natuurlijk nog heel veel meer. Maar liefst 49 sportcursussen worden gegeven door 41 sportverenigingen, scoutinggroepen en andere sportaanbieders.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf deze week via www.activity4kids.nl. Geef aan of je in Soest of Soesterberg woont en je ziet direct welke sportverenigingen meedoen. Je kunt een sport uitkiezen om uit te proberen. Schrijf je snel in want aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De
trainingen vinden van 30 maart tot en met 6 juni plaats en deelname kost slecht EUR 5,-. In deze 13e editie kunnen voor het eerst ook kinderen uit groep 3 deelnemen.

Meer informatie

Kies je Sport wordt mogelijk gemaakt door vele sportverenigingen en sportaanbieders in Soest en Soesterberg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Joshua Plagge & Marlon van Zal via postbus2000@soest.nl