Greg Shapiro gaat met zijn nieuwe comedyshow ‘How to be Frisian’ in première in Boom Chicago!

NIEUW 2007 puuree

PERSBERICHT

Greg Shapiro gaat met zijn nieuwe comedyshow ‘How to be Frisian’ in première in Boom Chicago!

Greg Shapiro – The American Nederlander – is bekend van Boom Chicago, Comedy Central News en HumorTV. Op 10 maart 2015 treedt Shapiro op met zijn nieuwe comedyshow ‘How to be Frisian’ in Boom Chicago te Amsterdam. Aanvang om 20:00 uur.

How to be Frisian

In zijn show ‘How to be Frisian’ ontdekt Greg Shapiro dat de Friese cultuur de meest eigenaardige en eigenzinnige in Nederland is. Een eigen vrijwel onverstaanbaar taaltje, gekke culturele gewoonten (of zijn het toch folkloristische trekjes), merkwaardige sporten (of is het vrijetijdsinvulling) zoals dat fierljeppen, eindeloos rondschaatsen en terugkaatsen.

Greg laat je kennismaken met Friesland en haar inwoners, zoals de beroemde Doutzen en Epke en de nog onbekende Fokko en Sietske, maar als import Hollander of export Amerikaan zoals Shapiro het allemaal snappen is zo een, twee,drie nog niet gezegd. Of wel? Hup, Greg geeft gas en scheurt over de Afsluitdijk en hopt op een skûtsje. Onderweg en tussendoor wordt er natuurlijk veel gelachen. Lukt hem InBeerenBurgeren in een avondvullende voorstelling? En de toeschouwer??

Verbaal vuurwerk: It giet oan op 10 maart a.s.

Ondertussen heeft Friesland een historie waar ze trots op zijn:

https://www.youtube.com/watch?v=f-lNBDocpgo&feature=youtu.be

Voor kaarten: http://www.boomchicago.nl/greg-shapiros-frisian/

of bel de kassa op 0900 – BOOM Chicago.

Contactgegevens:

Boom Chicago

Rozengracht 117

1016 LV Amsterdam