Leerlingen Bartimeus het ijs op voor KNGF Geleidehonden

4 maart 2015

Dinsdag 10 maart a.s. gaat een groep leerlingen van Bartimeus het ijs op. De leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet speciaal onderwijs van Bartimeus krijgen die dag een schaatsclinic van de schaatsclub Zeist SIVZ. De jongeren vonden dat een mooie gelegenheid om een actie op touw te zetten voor het goede doel: KNGF Geleidehonden.

Leerlingen laten zich sponsoren, om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen, en zamelen daarmee geld in voor dit goede doel. Om hen aan te moedigen zal KNGF ambassadeur Melanie van Egmond, met haar geleidehond Wylou, aanwezig zijn.

Foto: leerlingen Bartimeus eerder op schaatsbaanOver KNGF

KNGF Geleidehonden is een stichting zonder winstoogmerk en zijn voor hun werk grotendeels afhankelijk van donaties en nalatenschappen. Sinds de oprichting in 1935 hebben ze ruim 5000 honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen. Daardoor hebben ze een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hond en handicap.

Donaties welkom

Wilt u ook een bijdrage leveren en deze actie steunen? Maak dan uw donatie over op rekeningnummer IBAN NL92ABNA0585899274 o.v.v. schaatsdag Bartimeus KNGF Geleidehonden. Alvast veel dank voor uw bijdrage!