Ascom ondersteunt nu RTLS voor een verbeterde efficientie in de zorg

Ascom ondersteunt nu RTLS voor een verbeterde efficientie in de zorg

GOeTEBORG, Zweden - (Business Wire)

Ascom, een toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen in de gezondheidszorg, kondigt de gecertificeerde integratie met de meest gangbare RTLS-systemen (real-time location systems) om een optimale interoperabiliteit te bereiken. Door RTLS-systemen in de Ascom Unite Messaging Suite(R) te integreren, kan Ascom de realtime locatiegebonden event-messaging nu uitbreiden naar mobiele apparaten en smartphones om zorgverleners mogelijkheden voor een snellere besluitvorming te bieden.

In een moderne zorgomgeving bieden RTLS-systemen kritische informatie over de locaties van personeel, middelen en patienten. RTLS-systemen zijn een belangrijk hulpmiddel om de zorg voor de patient te optimaliseren en werkprocessen te stroomlijnen. Locatie-gerelateerde berichten stellen zorgverleners in staat om sneller in te spelen op gebeurtenissen die hun onmiddellijke aandacht vereisen.

Ascom Unite Messaging Suite ondersteunt interactieve messaging bij RTLS-gebeurtenissen zoals het opvolgen van de locaties van patienten en personeel. In combinatie met het Ascom Telligence Nurse Call-systeem kan de registratie van de aanwezigheid van verplegend personeel in de kamers op de patientenafdeling, het in- en uitschakelen van verlichting en de annulering van oproepen geautomatiseerd worden. Bovendien kan Ascom Unite een "assistentieverzoek" naar een collega sturen door een druk op een voorgeprogrammeerde knop op de RTLS-badge. Deze intelligente integratie biedt zorgpersoneel betere informatie en stroomlijnt de werkprocessen.

Tom McKearney, VP Global Product Line Unite Solutions, Ascom Wireless Solutions, zegt daarover:

"Onze geavanceerde RTLS-integratie leidt tot een consistentere benadering van de informatievoorziening voor zorgverleners. Het helpt bij de prioriteitenstelling en optimaliseert de zorg. Wij zijn overtuigd dat dit soort partnerschappen een belangrijke bijdrage leveren aan de opbouw van effectieve ecosystemen voor zorgverleners."

ASCOM WIRELESS SOLUTIONS

Ascom Wireless Solutions (www.ascom.com/ws) is een toonaangevende leverancier van innovatieve communicatie-oplossingen en geintegreerde workflow-intelligence voor ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere activiteitensegmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Wereldwijd zijn ca. 100.000 systemen geinstalleerd. Het bedrijf biedt een breed scala van spraakoplossingen en professionele messaging-oplossingen die de klanten een toegevoegde waarde bieden door hun missiekritische communicatieprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op mobiele telefonie, VoWiFi, IP-DECT, Nurse call en pagingtechnologieen die via Ascom Unite op een intelligente manier in bestaande systemen van bedrijven worden geintegreerd. De onderneming heeft vestigingen in 13 landen en heeft wereldwijd 1.200 medewerkers in dienst. Het in 1955 opgerichte en in Goeteborg, Zweden, gevestigde Ascom Wireless Solutions maakt deel uit van de Ascom Group, een aan de Zwitserse beurs genoteerde onderneming (ASCN:SIX).

Bezoek voor verdere informatie www.ascom.com/ws of neem contact op met:

Ascom

Tom McKearney, VP, Global Product Line Unite Solutions

Telefoon: + 1 919 234 25 07

E-mail: tom.mckearney@ascomwireless.com

Zie het origineel.