Genomineerden Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015 bekend

De jury van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015 heeft vijf kandidaten voor de Award bekendgemaakt. Uit de voordrachten door lezers van Vastgoedmarkt zijn de volgende vijf kandidaten geselecteerd:

- Senior accountmanager Klaas Boekschoten van ASR vastgoed Vermogensbeheer

- Mede-initiatiefnemer Suze Gehem van De Groene Grachten

- Portfoliomanager Floris Haentjens van Inside Investments

- Eigenaar Mark van Kan van het Haagse beheer- en herontwikkelingsbedrijf Bouwkundig Beheer

- Senior adviseur Guido van der Molen van Stec Groep.

Zij gaan de komende maanden met elkaar de strijd aan om de titel Young Talent 2015. De genomineerden zullen laten zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij laten van zich laten horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en gaan online stemmen verzamelen. Lezers en bezoekers van vastgoedmarkt.nl kunnen vanaf 10 maart hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Deze stemronde sluit op 3 juni, de dag voor het slotdebat tijdens de PROVADA.

Vastgoedmarkt Trends Congres

De genomineerden treffen elkaar voor het eerst in een debatronde tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 21 april 2015 in Breukelen. Onder leiding van juryvoorzitter Pieter Affourtit verdedigen de kandidaten elk een stelling en gaan in debat. De bezoekers van het Trends Congres en de jury van de Young Talent Award 2015 bepalen vervolgens welke drie kandidaten doorgaan naar de tweede ronde. Ook telt daarin het cijfer mee dat de redactie kandidaten heeft gegeven voor de inzet van sociale media.

PROVADA

Het slotdebat op 4 juni om 11 uur op de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs PROVADA bepaalt uiteindelijk wie zich Young Talent 2015 mag noemen. Opnieuw discussieren de overgebleven drie kandidaten met elkaar aan de hand van zes stellingen onder leiding van de juryvoorzitter.

Jury De jury van de Young Talent Award 2015 bestaat uit algemeen directeur Pieter Affourtit van WPM (voorzitter), regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems, hoofd Research Frank van der Sluys van DTZ Zadelhoff (winnaar 2014) en hoofdredacteur van Vastgoedmarkt Johannes van Bentum.

Meer informatie is te vinden op www.vastgoedyoungtalentaward.nl

Over de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award

De Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award is in het leven geroepen als tegenhanger van, maar ook als aanvulling op de bekende en zeer gewaardeerde Vastgoedmarkt Award voor vastgoedman/vrouw van het jaar. Voor deze laatste onderscheiding komen over het algemeen alleen maar ervaren en gelouterde vastgoedcoryfeeen in aanmerking. De onderscheiding is vooral een stimulans voor jongere vastgoedprofessionals om hun carriere verder vorm te geven. De genomineerden worden voorgedragen door de CEO's en directeuren van de bedrijven waar zij werken.