Lokaal Brabant gaat voor Brabant, ook in de Eerste Kamer

Lokaal Brabant is er trots op om aan te kunnen kondigen dat zij zich heeft ingeschreven voor deelname aan de verkiezingen voor de Eerste Kamer.

Natuurlijk beslissen we pas op 19 maart aan de hand van de verkiezingslijst of we definitief meedoen. Wij zijn een partij voor en door Brabant en wij willen ook op dit niveau Brabant vertegenwoordigen als de kiezer ons daartoe in staat stelt.

John van Gorp (Tilburg, voorzitter Lokaal Brabant) zal onze lijst aanvoeren. John is voormalig raadslid van de gemeente Tilburg en heeft sinds 2003 een onderneming op het gebied van bedrijfsondersteunende software voor MKB-ondernemingen.

Op nummer 2 staat Joost van Huijgevoort (Tilburg). Joost heeft na de laatste gemeenteraadsverkiezingen in Dongen opgetreden als formateur, is een bekende in de Tilburgse politiek en draagt zijn bestuurlijke kennis nog steeds (inter)nationaal uit. In zijn werkzame leven was hij onder meer directeur van de Diamantgroep.

Op nummer 3 staat Jack Tops, voormalig wethouder van Veldhoven. In de regio staat hij bekend als een enthousiast bestuurder en hij heeft veel betekend voor de ontwikkeling van Eindhoven Airport.