Leroy van Loorbeek wordt consulentdirector bij Mediumchat.nl


Na succes bij TV programma Het Zesde Zintuig, actieve rol bij Mediumchat.nl

AMSTERDAM, 20150310 -- Per direct is Leroy van Loorbeek aangesteld als consulentdirector bij www.mediumchat.nl. Na lancering van Mediumchat.nl op 1 november jl, is het snel gegaan. Het concept waarbij bezoekers eerst gratis kennis kan maken met een medium of paragnost naar keuze, blijkt een groot succes. Dit succes heeft geleid tot de zoektocht naar een consulentdirector met ervaring en een positieve zuivere reputatie in de paranormale branche. Dit is Leroy van Loorbeek.

Met de komst van AstroTV en een programma als ‘Het zesde zintuig’ worden taboes rondom mediums,  paragnosten en de paranormale wereld doorbroken.  In de slipstream van deze TV programma’s zijn er talloze websites waar advies van een medium of een paragnost ingewonnen kan worden. Het gros van deze website brengt deze contacten tot stand via een betaalde telefoonlijn.  

Mediumchat.nl biedt een frisse nieuwe vorm van mediumcontact waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Het contact met consulenten is via een chat en niet via de telefoon. “De achterliggende reden is dat veel mensen telefonisch contact niet comfortabel vinden”, aldus Leroy van Loorbeek,  consulentdirector van Mediumchat.nl. “Het chatsysteem breiden wat vanaf 1 april uit met optionele videocontact mogelijkheid. Dit is de beste benadering van een één op één consult met een paragnost, maar dan zonder wachttijden of reiskosten voor de klant”. Dit is één van de vele productuitbreidingen die www.mediumchat.nl op korte termijn door wil voeren.

De website presenteert echte foto’s van de consulenten op de site. Een groot gedeelte van de consulenten heeft een persoonlijke  welkomst video op de profielpagina geplaatst om de klantbeleving zo persoonlijk mogelijk te maken vóór het moment van consulentkeuze. 

Daarnaast kan elke bezoeker éénmalig een kennismakingsconsult van 2:30 minuten afnemen. Op deze manier kan de bezoeker contact maken met het medium van zijn keuze en beoordelen of er een klik is alvorens hij of zij voor een volledig consult betaalt. Vooral dit proefconsult is baanbrekend in de paranormale branche. “Met deze stappen zijn we klaar voor de toekomst” aldus Leroy van Loorbeek.