InfinAgora lanceert meest veilige en betrouwbare zakelijk netwerk


ROTTERDAM, 20150310 -- InfinAgora, het zakelijk netwerk dat executives, directies, ondernemers en zakelijke beslissers met elkaar verbindt, maakt vandaag bekend dat het officieel is gelanceerd. Nadat het bedrijf eind vorig jaar via Sprout Challengerday al een oproep deed aan zakelijk Nederland om de huidige netwerkgewoontes te veranderen, is het verder gegaan met de technische ontwikkeling van haar zakelijk netwerk. De Rotterdamse start-up investeerde ruim 3,5 miljoen euro in de ontwikkeling van een beveiligd online platform om zakelijk te netwerken en voortaan op een betrouwbare manier zaken te doen.

Online netwerken om zaken te doen en ook kosten te besparen
De lancering in Nederland vormt een belangrijke stap in de ambitie van InfinAgora om de eerste keus te zijn voor ondernemers en zakelijke beslissers die willen groeien. De start-up voorziet duidelijk in een behoefte van de doelgroep, die zakelijk netwerkt om er new business uit te halen óf nieuwe partners te vinden. Er is een gat in de markt, dat op dit moment door een versnipperd aanbod van business clubs, online netwerken en netwerkevents niet wordt ingevuld. InfinAgora gaat zelfs nog een stap verder en biedt ook nog eens een breed pakket aan betaalde services en tools die voor leden volledig gratis zijn.


Veilig en betrouwbaar alles-in-1 zakelijk netwerk
Founder Kazim Atilla, noemt InfinAgora een alles-in-1 zakelijk netwerk. Het is zakelijk netwerken om meer business uit je netwerk te halen. Het is een lidmaatschap dat niet alleen zakelijke voordelen, maar ook persoonlijke privileges biedt. En tegelijk is het een zakelijke bron van informatie en een marketing platform. ‘Wij zijn erop gericht om bedrijven zowel on- als offline erin te ondersteunen op een veilige manier het meest haalbare uit een betrouwbaar zakelijk netwerk te halen. Bij ons heb je uitsluitend met echte bedrijven en beslissers te maken. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we na een voorbereiding van twee jaar en een hoogwaardig technisch ontwikkeltraject, InfinAgora nu voor zakelijk Nederland open kunnen stellen’, aldus Atilla.


Over InfinAgora
InfinAgora betekent letterlijk: ‘oneindige marktplaats’ en dat is precies waar het bedrijf voor staat. Het zakelijk netwerk biedt oneindig veel kansen en voordelen voor directies en managers die met gelijkgestemden in contact willen komen. De lancering vormt een belangrijke stap in de ambitie van InfinAgora om de eerste keus te zijn voor bedrijven die in omzet willen groeien. Het streven is om komend jaar duizenden bedrijven toegang te geven tot haar netwerk. Vanaf mei wil de ambitieuze start-up geleidelijk de rest van de wereld veroveren.