Persoon bekneld bij ongeval A2


11 maart 2015, 07:19

Bij een ongeval op de A2 Eindhoven - Maastricht zijn woensdagmorgen tussen Echt en Roosteren twee rijstroken afgesloten. Door de afsluiting hebben weggebruikers in 7 kilometer file vanaf Sint-Joost te maken met een extra reistijd van zeker een half uur.

Om even voor 07.00 uur is net na Echt een vrachtwagen in botsing gekomen met een bestelauto. De bestelauto staat voor de vrachtwagen en ziet er volgens ooggetuigen niet best uit. Drie voertuigen van de politie zijn ter plaatse en ook de brandweer is met twee voertuigen naar de plaats van het
ongeval geroepen. De bestuurder van de bestelauto kwam klem te zitten in zijn voertuig. De brandweer heeft hem snel uit zijn benarde situatie kunnen bevrijden.

De politie zal een onderzoek uitvoeren om te kunnen vastleggen hoe het ongeval kon gebeuren. Rijkswaterstaat verwacht dat de rijstroken rond 07.45 uur vrijgegeven kunnen worden.

Update 07:29 uur

Inmiddels is er in de richting van Eindhoven vanaf Born een korte kijkersfile ontstaan. De file richting Maastricht neemt nog steeds in lengte toe.