Energiewacht Tour naar Westerwolde op 9 april


(11-03-2015)

Speciaal programma voor vrijwilligers sportverenigingen


Donderdag 9 april aanstaande komt tijdens de Energiewacht Tour de vrouwelijke internationale wielertop opnieuw naar Westerwolde. De gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde willen deze dag de vrijwilligers van sportverenigingen graag in het zonnetje zetten en hebben daarvoor een speciaal programma
samengesteld.

Bent u vrijwilliger bij een sportvereniging en heeft uw vereniging nog geen uitnodiging ontvangen? Dan bent u hierbij van harte uitgenodigd!

Gastspreker Gert Jakobs

Na een welkom door de wethouder Bart Huizing van Bellingwedde en wethouder Giny Luth van Vlagtwedde geeft de Energiewacht Tour een kijkje in de keuken van de organisatie van dit enorme wielerspektakel. Daarna vertelt voormalig profwielrenner Gert Jakobs over zijn persoonlijke ervaringen in de
wielrentop. Vervolgens kunt u onder het genot van een hapje en drankje de doorkomsten en de huldiging van de rensters van dichtbij meemaken.

Aanmelden

Per vereniging kunnen zich twee mensen aanmelden via bestuurssecretariaat@bellingwedde.nl.
Aanmelden kan tot 2 april. Vervolgens ontvangt u meer informatie over het programma. Hebt u vragen dan kunt u contact opnemen met de gemeente Bellingwedde via (0597) 53 71 00.