Evaluatiebijeenkomsten Fonds Duurzaam Water

Fonds Duurzaam Water

Heeft u meegedaan aan een call van het Fonds Duurzaam Water (FDW)? Of bent u van plan mee te doen? Kom dan naar een evaluatiebijeenkomst van het FDW.

Is uw project goedgekeurd of juist afgewezen? Denkt u nog na over deelname aan een call? Geef uw mening en discussieer mee in de evaluatie. We nemen uw aanbevelingen mee voor de 3e call. Deze call wordt verwacht in 2016.

Het Netherlands Water Partnership (NWP) organiseert de 2 evaluatiebijeenkomsten in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer informatie en aanmelden

Meld u aan door een bericht te sturen naar financeforwater@nwp.nl. Vermeld de datum van de bijeenkomst die u wilt bijwonen. Na aanmelding ontvangt u het volledige programma zodra dit bekend is.

De bijeenkomsten zijn:

* 17 maart, 17.00 - 18.30 uur tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst tot 12 maart. U moet zich ook (gratis) registreren voor de Aqua NL Vakbeurs.

Locatie: Franklinweg 2, Gorinchem, `Restaurant 1'

* 20 maart, 10.00 - 12.00 uur. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst tot 16 maart. Op 20 maart is op dezelfde locatie het evenement Wereld Waterdag.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Voor beide bijeenkomsten geldt dat er beperkt plek is. Dus meld u snel aan als u erbij wilt zijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar financeforwater@nwp.nl.