Europcar.nl verkozen tot beste autoverhuur website

Europcar is op dinsdag 10 maart jl. op de eerste plek geeindigd in de WUA! Web Performance Scan in de categorie Autoverhuur. Hiermee is Europcar veruit favoriet onder consumenten die zich online orienteren op een huurauto.

"We zijn heel trots dat we wederom de eerste plaats hebben weten te behalen met de WUA! Web Performance Scan in de categorie Autoverhuur. We hebben het afgelopen jaar al veel optimalisatieslagen gemaakt en we zullen ons zeker verder blijven ontwikkelen en verbeteren, maar voor nu zijn we zeer blij met deze mooie prijs!", aldus Mark Dijkstra, Algemeen Directeur Europcar.

In januari 2015 is er door het WUA! onderzoek gedaan naar het online orientatiegedrag van de Nederlandse consument die op zoek is naar een huurauto. Door de goede vindbaarheid, de hoge score op het aanbod, de beste indruk van het merk en doordat de meeste respondenten het liefste bij Europcar zouden huren, is Europcar de beste aanbieder van het onderzoek geworden. Europcar laat met een eindscore van een 7,7 haar concurrenten ver achter zich.

Over WUA!

WUA! is marktleider op het gebied van online benchmarking: respondenten beoordelen jaarlijks duizenden websites. Met onafhankelijk gebruikersonderzoek geven we onze klanten direct inzicht in de verbeterpunten van hun online sales en service en hun positie ten opzichte van hun concurrenten. Zo helpen we onze klanten de beste op het web te worden.

Over Europcar

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. De klanten van Europcar zijn divers; zowel zakelijk als particuliere klanten. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto's. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige en elektrische auto's vallen.