Drie aanhoudingen na bedrijfsinbraak

11-03-2015 | 16:20

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/BAARN - In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 maart vond een inbraak plaats aan de Kerkstraat in Bunschoten-Spakenburg. De politie hield in de ochtend drie verdachten aan in Baarn.

Rond 03.05 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een bedrijf aan de Kerkstraat. De melder kon een signalement geven van de vluchtauto en vertelde dat een van de verdachten met een tas was gevlucht. Uit de winkel was een grote hoeveelheid sigaretten gestolen.

Alerte getuige

Een alerte getuige meldde rond 07.25 uur dat een aantal personen zich verdacht gedroegen in een auto aan de Nijverheidstraat. Ter plaatse kwam het signalement van de auto en de verdachte overeen met die van de inbraak eerder die nacht. De drie inzittenden (mannen van 18, 22 en 23 jaar uit Gouda) zijn aangehouden en overgbracht naar het politiebureau. De recherche doet onderzoek naar de rol van de verdachten bij de inbraak.

Buit gevonden?

De politie is op zoek naar de buitgemaakte sigaretten. Deze zaten vermoedelijk in een plunjebaal. Treft u deze goederen aan? Neemt u dan direct contact op met de politie via 112.

Zie het origineel.