Huldiging Milou Arensman


Milou Arensman, lid van Ruiter en Pony Club Rockanje, heeft 2 bronzen medailles gewonnen tijdens de Nederlandse kampioenschappen dressuur in 2014.

Zij wordt op 25 maart om 16.00 uur op het gemeentehuis gehuldigd door burgemeester De Jong en wethouder Van Rij. Gemeente Westvoorne is trots op haar topsporters.

De toen veertienjarige amazone Milou Arensman heeft in 2014 de klasse dressuur Z1 pony's een bronzen medaille gewonnen op de Nederlandse Indoorkampioenschappen in Ermelo . In 2013 behaalde ze in de klasse M1 eveneens de 3^e plaats op het NK met haar d-pony Beekzicht's Bolero. Mede hierdoor is
Milou opgenomen in het TTC Zuid-Holland (Talenten Trainingscentrum) in Rotterdam. TTC is een regionaal vooropleidingsprogramma voor talenten, zodat zij uiteindelijk doorstromen naar het opleidingsprogramma Rabo Talentenplan. Inmiddels is Milou hiervoor geselecteerd als Belofte.

Het gemeentebestuur van Westvoorne vindt dat Milou met haar prestatie een voorbeeld is voor anderen die zich inspannen om hun persoonlijke top te bereiken. Het gemeentebestuur feliciteert Milou van harte met het behalen van haar medaille.