Start werving voor Vuurdoop en Zomerkampen


Start werving voor Vuurdoop en Zomerkampen 12-3-2015



Folders en posters verzonden

Onlangs zijn naar de parochies en de contactpersonen folders en posters verzonden met betrekking tot de Vuurdoop en de Zomerkampen 2015.

Vuurdoop
Dit jaar wordt de Vuurdoop, de jaarlijkse manifestatie voor vormelingen van 12 - 14 jaar, gehouden op zaterdag 23 mei 2015. De Vuurdoop wordt georganiseerd om elkaar, de bisschop van Rotterdam en de grotere Kerk te ontmoeten en er een onvergetelijke dag van de te maken. Centraal staat deze dag
het verhaal van Pinksteren. Verder is er veel muziek, vuur en theater. De vormelingen gaan de toren van de kathedraal beklimmen of de donkere gewelven bezoeken. Ook gaan zij in gesprek met mensen die zich op een speciale manier inzetten voor anderen.
En ook dit jaar is er de liedwedstrijd om de Vuurdooptrofee te winnen. Jongeren kunnen aan het Vuurdooplied een derde couplet toevoegen.
Aanmelding is mogelijk tot 10 mei 2015
Klik hier voor de folder (PDF).

Zomerkampen
Ook is de inschrijving geopend voor de Zomerkampen die het bisdom Rotterdam jaarlijks organiseert. Het Kinderkamp, Tienerkamp en Jongerenkamp vinden van 19 - 25 juli 2015 plaats op diverse locaties voor verschillende leeftijdsgroepen. Het thema is dit jaar `Vriend van God' over de verhalen van
Abraham. Tijdens de kampen is er veel aandacht voor ontspanning in sport, spel en activiteiten. Ook het geloof krijgt alle aandacht.
Klik hier voor de folder (PDF).