Het Boekenfestijn is meer dan alleen boeken

PERSBERICHT

Het Boekenfestijn is meer dan alleen boeken!

U kunt ook snuffelen tussen heel veel hobby en varia-artikelen.

Het is weer tijd voor het Boekenfestijn in Nieuwegein: de boekenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, hobby en varia-artikelen tegen scherpe prijzen. Het Boekenfestijn vindt plaats van 12 tot en met 15 maart in de Beursfabriek Nieuwegein. Langskomen kost niets; de toegang en parkeren zijn namelijk gratis.

Meer dan een miljoen artikelen

Alles is per categorie gerangschikt en kan op aanvraag via de informatiebalie gevonden worden. Er zijn Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes, jeugdboeken en boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, films en muziek aanwezig. Maar er is meer! Ook voor hobby-, varia en cadeauvoordeel is er van alles te vinden op het Boekenfestijn zoals decoratie- en knutselartikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, speelgoed, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken en nog veel meer. Voordelige prijzen Het Boekenfestijn koopt reeds jaren restvoorraden op, grote partijen van leveranciers en boeken die van de reguliere boekwinkels retour komen. De artikelen zijn soms al eens uitgepakt geweest of twee keer vervoerd en kunnen daardoor lichtbeschadigd zijn. Meestal is er echter geen butsje te vinden op de artikelen. De prijzen zijn hierdoor laag en zelfs voor een paar tientjes komt u met stapels boeken en hobby-artikelen thuis. Bovendien zijn er speciale acties per beurs zoals 30% korting op alle Manga’s en 10% korting op alle laatste stuks!

Mis het niet! Zestien keer per jaar is het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België.Het Boekenfestijn in de Beursfabriek Nieuwegein is donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 15 maart zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Beursfabriek Nieuwegein (voorheen Home Boxx) is gevestigd vlakbij McDonald’s Blokhoeve en op loopafstand van het openbaar vervoer. De toegang is alle dagen gratis. Voor meer informatie kijkt u op www.boekenfestijn.com.