12 maart inloopavond gemeentelijke belastingen en WOZ

Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) heeft eind februari namens de gemeente Lingewaal de jaarlijkse belastingaanslag met WOZ-beschikking verstuurd. Op donderdag 12 maart 2015 houdt de BSR een inloopavond.

Heeft u vragen over uw aanslag of WOZ-beschikking? Kom dan op donderdag 12 maart 2015 tussen 16.00 en 19.00 uur naar het gemeentehuis. BSR houdt deze inloopavond speciaal voor inwoners van de gemeente Lingewaal. Vergeet niet uw aanslag mee te nemen.

Aanmelding vooraf mogelijk

Het is niet noodzakelijk om u aan te melden, maar hierdoor kan het zijn dat u moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is. Als u ervoor kiest om een afspraak te maken, wordt u geholpen op het afgesproken tijdstip. Voor de afspraak is 20 minuten gereserveerd. Om een afspraak te maken, kunt u een e-mail sturen naar inloopspreekuur@bsr.nl, met daarin uw subjectnummer (staat op uw aanslag) en het onderwerp van uw vragen. Ook kunt u een voorkeurstijd aangeven. U ontvangt altijd een bevestiging van BSR.

Niet naar het spreekuur, maar wel vragen?

Kunt u niet op het spreekuur komen maar heeft u wel vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier op www.bsr.nl of bel de BSR op (0344) 649 649. Via de website kunt u ook automatische incasso regelen, een taxatieverslag aanvragen, bezwaar maken of een kwijtscheldingsformulier aanvragen. Hiervoor heeft u uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig.