Nieuwe informatie-app over OnderhoudNL gelanceerd

OnderhoudNL, de werkgeversorganisatie voor de schilders- en onderhoudsbranche, breidt haar communicatie uit met een informatie-app. Voorzitter Ruud Maas was de eerste die de app op donderdag maart 12 officieel heeft gedownload op zijn smartphone. Dat gebeurde in het bijzijn van het voltallige OnderhoudNL-bestuur in het kantoor te Waddinxveen.

Leden kregen altijd al wekelijks een digitale nieuwsbrief en maandelijks een verenigingsblad. En permanent kon de website www.OnderhoudNL.nl geraadpleegd worden. "De informatie-app is een uiterst waardevolle toevoeging", zei Maas bij de introductie. "Onze digitale nieuwsberichten komen nu niet alleen maar via e-mail binnen, maar ook via de nieuwe informatie-app op de smartphone van onze leden. Verder kan iedereen de agenda met de belangrijkste ledenbijeenkomsten bekijken, onze nieuwste producten en diensten raadplegen, aanbiedingen van samenwerkingspartners volgen, de recente video's zien en de laatste Facebook-berichten erop naslaan."

Aanvulling

Feitelijk is de nieuwe app een selectie van de website van OnderhoudNL, die zeer omvangrijk is. De meest actuele informatie wordt met de informatie-app nu op 'zakformaat' aangeboden. "Maar dat is nog niet alles", zegt OnderhoudNL-directeur Okke Spruijt. "Want ook kan er meteen gemaild of gebeld worden naar de medewerkers van OnderhoudNL. Met name onze helpdesk hoopt hiermee in een behoefte te voorzien voor onze leden. Verder zullen belangrijke mededelingen als 'alert'-bericht door ons verstuurd worden. Zo completeert onze nieuwe app het brede palet aan de verschillende communicatiemiddelen die we al tot onze beschikking hadden."

Downloaden

De informatie-app over OnderhoudNL is vanaf vandaag door iedereen te downloaden. Dus ook voor wie geen lid is, maar wel graag op de hoogte wil blijven van OnderhoudNL. De app is voor elk type smartphone beschikbaar. Per direct via Google Play Store voor Android-toestellen. Omdat iedere winkel zelf verschillende doorlooptijden hanteert voor de publicatie van apps, is de Windows-versie binnen een week beschikbaar op de Windows Phone Store. Binnen twee weken is de informatie-app er ook via de Apple App Store voor iOS-toestellen. Voor meer informatie wordt verwezen naar de speciale informatiepagina op www.OnderhoudNL.nl/app.