Grolsch Lentebok weer verkrijgbaar

Lichtzoete en frisse smaak in fles, blik en van tap!

De dagen worden langer, de terrassen lopen langzaam vol en Grolsch Lentebok is vanaf deze week weer verkrijgbaar in supermarkten, slijterijen en Grolsch horecagelegenheden. Dat kan maar een ding betekenen: de lente is in aantocht! Grolsch Lentebok is verkrijgbaar in fles (30cl) en blik (50cl). Van de tap wordt het lichtzoete bier met een aroma van citrusvruchten geserveerd in het unieke Grolsch Bokbier glas.

Bier aan tafel

Steeds meer mensen ontdekken dat bier heel goed in en bij gerechten past. Grolsch Lentebok is daarmee niet alleen een perfect bier voor in de horeca, maar zeker ook voor thuis aan tafel. Het combineert namelijk uitermate goed met uiteenlopende hapjes en gerechten. Zo past Lentebok bijvoorbeeld uitstekend bij verse asperges en het licht pittige karakter van gegrild of geroosterd vlees.

Lentekriebels

Grolsch biedt graag de beste bierervaring; of men nu thuis in de eigen tuin van de eerste zonnestralen geniet of met vrienden op het terras. Daarom heeft Grolsch speciaal voor de bokbieren het Grolsch Bokbierglas. In dit glas komt het volgouden voorjaarsbier volledig tot zijn recht. Voor thuis is Grolsch Lentebok beschikbaar in fles en blik. Grolsch Lentebok heeft een lichtzoete en frisse smaak en is daarmee perfect voor de eerste lenteavonden en de warme zomerdagen!

Over Grolsch

Koninklijke Grolsch N.V. is een onderneming met een historie die teruggaat tot het jaar 1615. Grolsch behoort daarmee tot een van de oudste en meest succesvolle brouwerijen van Nederland. Grolsch is actief op zowel de Nederlandse- als een groot aantal internationale drankenmarkten. Wereldwijd kent Grolsch een premium positionering, waarbij de unieke Grolsch waarden als onderscheidende smaak, topkwaliteit, traditie, aspiratie, authenticiteit en samen genieten centraal staan. Sinds 12 februari 2008 is Grolsch een dochteronderneming van SABMiller plc.