Politie zoekt eigenaren sieraden | politie.nl


Laatste update:
13-03-2015 | 09:27

Zevenbergen - De politie is op zoek naar de eigenaren van diverse sieraden en munten die bij een huiszoeking zijn aangetroffen en vermoedelijk gestolen zijn.

Wij tonen op maandag 16 maart 2015 tussen 19.00 uur en 21.00 uur op het gemeentehuis aan de Pastoor van Kessellaan 15 in Zevenbergen deze sieraden in de hoop dat de rechtmatige eigenaren hun gestolen spullen terug kunnen krijgen. Bewoners uit Zevenbergen en omgeving die recent - de afgelopen
drie maanden - slachtoffer zijn geworden van een woninginbraak worden uitgenodigd om te komen kijken of deze sieraden mogelijk hun eigendommen zijn. Zij dienen hun aangifte mee te brengen en mogelijk een bewijs, bijvoorbeeld foto of aankoopbon, om aan te tonen dat het sieraad hun eigendom is.

Aanhouding

De politie hield op woensdag 4 maart 2015 een 33-jarige man uit Zevenbergen aan. Tijdens een onderzoek naar woninginbraken kwam de man in beeld van de recherche. Hij wordt verdacht van heling. In zijn woning vonden wij diverse sieraden en munten die vermoedelijk gestolen zijn.

Woninginbraken

De politie waarschuwde de bewoners van Zevenbergen nadat in een maand 30 keer was ingebroken om alert te zijn en preventiemaatregelen te nemen. De aanpak van inbraken heeft hoge prioriteit bij de politie en de gemeente. Er wordt alles aangedaan om de inbraken op te lossen, de dader(s) aan te
houden en eventuele gestolen spullen terug te geven aan de eigenaren.