Uitslag fotowedstrijd bekend


Dinsdagavond 10 maart heeft burgemeester Gradisen van Mook en Middelaar de prijswinnaars van de fotowedstrijd rondom de uitgave van de nieuwe gemeentegids bekend gemaakt.

Deskundige jury

De deskundige jury bestaande uit twee fotografen (Ingrid Driessen van fotostudio Ingrid Driessen te Bergen en Philip Raaijmakers van Ray Phils webdesign en fotografie te Mook) met burgemeester Gradisen als voorzitter, heeft de inzendingen beoordeeld.

Keuze jury

Het kiezen van de winnaars was geen makkelijke klus, maar de jury heeft toch een keuze gemaakt, waarbij er gelet is op een aantal zaken zoals: voldoet de foto "technisch" (goed genoeg voor drukwerk), is het een echt herkenbaar plaatje voor onze gemeente, welke sfeer roept het plaatje op en
voldoet het plaatje aan het thema "de mens centraal".

Eerste prijs

De eerste prijs is gewonnen door mevr. R. Verhoeven. Zij heeft een prachtig zomers plaatje gemaakt van bootjes op het water. Helaas kon zij niet aanwezig zijn, maar binnenkort neemt zij alsnog haar prijs persoonlijk in ontvangst.

Tweede prijs

De tweede prijs is gewonnen door mevr. Pulles. Bij haar foto staat de mens centraal in de schaduw van al het natuurschoon in Mook Middelaar.

Derde prijs

De derde prijs is gewonnen door mevr. D. van der Cruysen. Zij heeft een foto gemaakt van een persoon in een bootje gezien door de opening van een reddingsboei.

Gemeentegids

Een collage van de winnende foto's gaat de voorkant van de gemeentegids 2015 sieren. De gids komt uit eind juni 2015.