Interactieve kaart KopWest


13 maart 2015

Kavels op Kop West

De interactieve plankaart, die in een oogopslag de specificaties van de kavels laat zien, is `live'. De kaart staat online op www.kopwest.nl.

De plankaart werkt op laptop en PC. Gebruikers van tablet kunnen op de site een slideshow bekijken met alle informatie: www.kopwest.nl/swipekaart/

Start verkoop op 21 maart

Op 21 maart vindt de officiele start verkoop van kavels plaats in het gemeentehuis van Purmerend. Naast informatie en advies over Kop West, kunnen belangstellenden hier ook terecht voor informatie over zelfbouw. Allerlei dienstverleners presenteren zich op de zelfbouwmarkt. De toegang is
gratis.

Buurtmakelaar

Kijk voor informatie op www.kopwest.nl of neem contact op met de buurtmakelaar via telefoonnummer 06-12130487 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur), e-mail: buurtmakelaar@purmerend.nl.

Over Kop West

Op Kop West worden de komende jaren 500-600 nieuwe woningen gebouwd. Het gaat om het gebied ten westen van het Noordhollandsch Kanaal - vlak bij uitvalswegen en tegelijk op een steenworp afstand van het historische centrum.