Informatiebijeenkomst Rondje Bree


Komt u ook meepraten over de Breestraat? U bent van harte welkom om bij de informatieavond op maandag 23 maart a.s.

De informatieavond over het centrum van Beverwijk start om 19.30 uur in de raadzaal van het Stadhuis, Stationsplein 48. Tevens wordt dan een toelichting gegeven op de plannen om samen met alle betrokkenen het winkelprogramma (of retailconcept) vorm te geven en te realiseren. Daarbij moet een
verband worden gelegd met de fysieke inrichting (thema `ruimte' uit de Visie Stadscentrum) van het gebied, waarvoor de gemeenteraad nog voor de zomer de Nota van Uitgangspunten zal behandelen.

Programma

19.30 uur:
Welkom door wethouder Tim De Rudder en voorzitter mevrouw Manon Snel

19.40- 20.10 uur:
Tweetal presentaties door Ronald van Velzen van CityWorks en Jorge van Vliet van Inretail, waarbij onder andere aan de orde zullen komen: positionering Beverwijk, trends, ontwikkelingen, bezoekmotieven, nieuwe concepten en beleving. Tevens opperen zij ideeen over het instrumenten om het
retailconcept verder te versterken.

20.10-20.45 uur:
In een zogenaamd 'Retailcafe' komt u aan het woord. Hoe ziet de toekomst er volgens u uit? Wat voor winkels of horeca zou u erbij willen? Wat kan worden gedaan om het retailconcept te versterken? Welke partijen moeten hierbij het voortouw nemen?

20.45- 21.00 uur: Pauze

21.00- 21.30 uur:
Toelichting stand van zaken en de voortgang van de fysieke ontwikkeling van het stadscentrum: voorbereiding van de Nota van Uitgangspunten, uitleg en opbouw van de schetsen van de sfeerbeelden van de Breestraat.

21.30 - 22.00 uur:
Na deze toelichting vernemen we graag uw reacties. Wat vindt u van de schetsen? Wat zijn uw voorkeuren? Wat zijn belangrijke aspecten om in de verdere uitwerking mee te nemen?

U bent van harte welkom.

Beverwijk, 13 maart 2015.