Hulpmiddelenmarkt bij Bartimeus in Deventer

19 februari 2015

Zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking

DOORN - Bartimeus organiseert op vrijdag 13 maart in samenwerking met hulpmiddelenleverancier Optelec een Hulpmiddelenmarkt bij Bartimeus in Deventer. Belangstellenden kunnen zich laten informeren en adviseren door Optelec en professionals van Bartimeus, specialist in leven met een visuele beperking. Toegang is gratis.

Afbeelding: Alto spraaktelefoon OptelecTijdens de markt worden handige (lees)hulpmiddelen gedemonstreerd en is er de mogelijkheid om de producten zelf uit te proberen. Aanwezige hulpmiddelen zijn: nieuwe beeldschermloepen, Elektronische HD handloepen, Alto spraaktelefoon, allernieuwste en kleinste voorleesapparaat en Orion Webbox waarmee TV-ondertiteling wordt voorgelezen en waarmee bijvoorbeeld gesproken boeken, kranten en tijdschriften beluisterd kunnen worden.

Zelf uitproberen

Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen belangstellenden de hulpmiddelen voor algemeen dagelijks gebruik uitproberen. Deskundige medewerkers van Bartimeus staan voor u klaar om informatie te verstrekken over revalidatie, computeraanpassingen, tablets en smartphones.

Locatie

De Hulpmiddelenmarkt is van 10.00 - 15.00 bij Bartimeus in Deventer, adres: Pikeursbaan 15 (routebeschrijving).

Tot ziens op 13 maart!