CNN spotlight: Charles en Camilla

CNN spotlight: Charles en Camilla

Speciaal programma over het Britse koninklijk paar:

Charles, Prins van Wales en Camilla, Hertogin van Cornwall

Aan de vooravond van het bezoek dat het Britse koninklijk paar, de Prins van Wales en de Hertogin van Cornwall, zullen brengen aan de Verenigde Staten zendt CNN een speciaal programma uit; CNN Spotlight: Charles and Camilla - The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall .

Deze unieke reportage van CNNs Royalty verslaggever Max Foster brengt onder andere een exclusief interview met Charles en toont nieuwe beelden van het koppel tijdens de voorbereidingen van hun bezoek aan de VS, 17 tot 20 maart - een paar weken voor de 10e viering van hun huwelijksdag.

Thuis in Schotland vertelt Prins Charles over de voornaamste redenen voor de aankomende tour door de VS en spreekt hij over zijn liefdadigheidsprogramma The Princes Trust. Ook vertelt hij over de immense trots die hij voelt voor het werk dat Prins William en Prins Harry doen en hij deelt zijn opwinding over de aanstaande geboorte van een nieuw kleinkind.

Gevraagd naar de publieke rol van de Hertogin de afgelopen 10 jaar erkent Charles de enorme uitdaging die er lag en haar geweldige ondersteuning van hem. Its always nice to have somebody on your side. She is an enormous support, and sees the funny side of life, thank God.

CNN Spotlight: Charles and Camilla duurt een half uur en wordt uitgezonden op: Vrijdag 13 maart om 20.30 uur Zaterdag 14 maart om 11.00 uur en 18.30 uur

CNN International

CNNs aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in vijf verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 380 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International, bekroond News Channel of the Year door de Royal Television Society in 2013 en 2014, is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika. Het CNN digitale netwerk is consequent een van de topbestemmingen voor nieuws en actuele zaken op het wereldwijde web.

CNN heeft 42 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner Company.