Studenten race team InMotion tekent sponsoral met KP&T en ICT


Studenten race team InMotion tekent sponsordeal met KP&T en samenwerkingsverband met ICT.

Helmond, 20150313 -- Op Maandag 9 maart hebben Automotive Technology InMotion en KP&T een belangrijk sponsor contract getekend. De eerste, door InMotion geproduceerde auto zal dan ook de ‘KP&T IM/e’ gaan heten. Daarnaast is een samenwerkingsverband getekend tussen InMotion en ICT automatisering.

De aankondiging en het officiële tekenen gebeurde tijdens een partner evenement georganiseerd door InMotion. Colin Diederen, PR en Marketing manager van InMotion opende het evenement met een presentatie. Hierna gaf een viertal partners een kort praatje. Als afsluiter was er een netwerk borrel op het hoofdkwartier van InMotion, op de Automotive Campus in Helmond.

Daarnaast deed Eeuwke Wielinga een woordje. Als Business Unit Manager Automotive & Mobility, gaf hij uitleg over de rol die ICT gaat spelen bij het InMotion project. Het ontwerp van de complete Electronic Control Unit van het test voertuig, de IM/e zal gedaan worden door ICT, in samenwerking met InMotion.

Léon Rust, Directeur van KP&T, gaf een uitleg over het belang van het verbinden van mensen binnen de techniek. InMotion is hier het perfecte voorbeeld van; immers combineren zei studenten vanuit verschillende achtergronden, om samen te werken aan hetzelfde doel: het bouwen van de ultieme innovatieve auto, die records zal gaan breken op Le Mans. Daarom heeft KP&T besloten titelsponsor van het testvoertuig, de IM/e te worden.

Afbeeldingen zijn beschikbaar op onze website.

www.inmotion.tue.nl - info@inmotion.tue.nl





Stichting Automotive Technology InMotion